кадри bTVРедактор: Музикантът от легендарната група Ревю“ Васил Гюров спаси от удавяне

...
кадри bTVРедактор: Музикантът от легендарната група Ревю“ Васил Гюров спаси от удавяне
Коментари Харесай

Рок музикантът Васил Гюров спаси баща и дете от удавяне на плажа „Корал“

кадри bTV

Редактор: 

Музикантът от именитата група „ Ревю “ Васил Гюров избави от удавяне татко и 12-годишно дете на плажа „ Корал “ във съдбовния петък 13. Ситуацията се разиграла откакто работното време на спасителите свършило и те си тръгнали от постовете. Гюров си свирел на баса, когато видял, че детето влиза в морето, след което и татко му, описа самият той пред bTV.

Като чул, че те викат за помощ, той незабавно тръгнал да оказва помощ.

При спонтанната избавителна акция музикантът употребявал сърф, на който съумял да качи давещите се. Вълните били огромни, съгласно Гюров имало и мъртво неспокойствие.

Музикантът, който е прочут деятел против застрояването край морето и последовател на къмпингуването, предизвести летовниците да внимават доста, когато отиват на непознати плажове и не са уверени, когато влизат в морето. Плажът „ Корал “ е един от най-опасните, постовете на спасителите не би трябвало да са два, а пет-шест, разяснява Васил Гюров.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР